Bitcoin

Top Analist Zegt XRP Voorbereiden op ‚Massive Move‘ Als Bitcoin begint te slijpen tot $14.000

De pseudonieme analist en handelaar die in de industrie bekend staat als Credible Crypto zegt dat Ripple’s native token XRP zich positioneert om een enorme beweging op te stoken.

In een nieuwe video zegt de analist dat de bodem van de berenmarkt al op de derde plaats staat en hij verwacht dat XRP-stieren hun spieren snel zullen gaan buigen.

„We zijn nu in het stadium waarin XRP zo’n grote doorbraak heeft, dus ik ben op zoek naar een uitbreiding naar de bovenkant en mijn eerste gebied van weerstand zal deze $0,40 regio zijn. Dan kunnen we naar beneden komen voor een correctie om deze hoogtepunten opnieuw te testen en dan verwacht ik dat we onze grote golf drie aan de gang krijgen. Die grote golf drie zal groter zijn dan de grote golf één… We verwachten dat onze golf drie op zijn minst tot $0.67 zal reizen. Dat is een enorme zet. Dat is het dubbele van waar we nu staan.“

Credible Crypto analyseert de prijsactie van XRP met behulp van Elliott Wave Theory. De geavanceerde technische analyse methode is gebaseerd op het identificeren van terugkerende golfpatronen die het repetitieve gedrag van de marktpartijen laten zien. Gebaseerd op de Elliott golf principes, is de derde golf typisch wanneer de meest explosieve prijsexpansie plaatsvindt in een stiercyclus.

Wat Bitcoin Era betreft, gelooft de cryptostrateeg dat de crypto-koning zich nu in stierengebied bevindt. Hij ziet de top van de cryptocurrency op korte termijn voor 14.000 dollar aan weerstand.

„Nu we boven [het $10.000] niveau zitten, fungeert het in wezen als steun. Dus voor mij is dit in wezen onze nieuwe verdieping voordat we 14.000 dollar breken. Ik verwacht dat dit gebied in wezen houdt en dan uiteindelijk we slijpen onze weg tot $ 14.000 plus. Ik verwacht dat we boven de $14.000 uitkomen.“