Crypto

Bitcoin og PayPal har skabt overskrifter

Bitcoin og PayPal har skabt overskrifter, men hvad med andre kryptotendenser?

Bitcoin og andre kryptokurver har haft fordel, både hvad angår pris og stemning, efter nyheden om, at PayPal PYPL -2,6% vil støtte kryptotransaktioner, men hvad betyder det for den langsigtede udvikling af sektoren?

At forsøge at forudsige fremtiden for digital valuta er meget som at prøve at forudsige Internets fremtid i 1992; i bedste fald en vanskelig opgave. Når det er sagt, er det svært at overvurdere, hvor vigtig nyheden relateret Bitcoin Evolution til PayPal, der understøtter kryptotransaktioner, er for vedtagelse og modning af kryptokurrency. Næsten natten over vil over 300 millioner brugere have mulighed for at betale for varer og tjenester via krypto og gøre det ved hjælp af en platform og en grænseflade, der er et integreret aspekt af e-handel.

En sådan udvikling kombineret med rygterne om, at PayPal var / er i forhandlinger om at købe en kryptokurrencyorganisation, herunder potentielt en bitcoin-depot, har drevet bitcoinpriserne til vedvarende niveauer, der ikke tidligere er set i 2020.

Anbefalet til dig

Ikke en kold krig: Kina bruger en digital valutaopstand til at afmontere den amerikanske dollar
En grundlæggende tilgang til diversificering af aktiver mislykkes – Bitcoin kan have svaret
PayPal gav bare 346 millioner mennesker en ny måde at købe Bitcoin på – men der er en grim fangst

Spændende nyheder er helt sikkert, men borer ned over overskrifterne og spændingen, der er flere interessante overvejelser, som denne udvikling kan rumme for fremtiden for digitale penge og transaktioner. Ikke kun specifikt for bitcoin, disse potentielle effekter og udviklinger har potentialet til at omdefinere, hvordan virtuel valuta opfattes ud fra et forretnings-, regulerings- og forbrugerperspektiv.

Virtuelle valutaer er almindelige. Startende med den mest åbenlyse virkning af meddelelsen er, at forskellige typer virtuelle valutaer definitivt er i den almindelige samtale. PayPal er selvfølgelig en af ​​de finansielle formidlere, som bitcoin oprindeligt var designet til at forstyrre, men det synes uundgåeligt, at et vis grad af samarbejde og kompromis vil være nødvendigt for at opnå bredere vedtagelse og udnyttelse.

Uanset hvilken form virtuelle valutaer i sidste ende tager, er faktum, at digitale transaktioner er pengernes fremtid.

Regulering er ved at indhente. Selv med alle de forstyrrelser og negative nyheder, der er sket i løbet af 2020, fortsætter tempoet med regulatorisk klarhed og opdateringer relateret til blockchain og cryptoassets næsten uformindsket. Betegnet med den nylige afklaring fra kontoret til valutakontrolløren, som grundlæggende åbnede det kommercielle banksystem for stabile valutaudstedere, er tendensen umiskendelig. Ikke kun er regulatorer over hele kloden hurtigt blevet uddannet i blockchain- og kryptoproblemer, tilgangen ser ud til at skifte til en, der er markedsvenlig og pro-vækst.

Da store organisationer, herunder PayPal, fortsætter med at investere betydeligt i blockchain- og kryptosektoren, ville det være rimeligt at konkludere, at reguleringsklarheden fortsat vil blive forbedret.

On-ramperne er her. En fortsat hindring og modvind for ikke-ekspertbrugere, der faktisk bruger kryptokurver som et legitimt fiat-alternativ, har været, at køb og brug af kryptokurver i mange tilfælde ikke er så intuitivt eller så let som nuværende alternativer. Da PayPal åbnede markedet for et verdensomspændende publikum komplet med mobilapplikationer, der bruges af mange af disse kunder, er denne fortælling blevet vendt. Nu komplet med PayPal’s fortrolighed og sikkerhed, som forbrugerne er komfortable med at bruge, kan enkeltpersoner og handlende handle ved hjælp af krypto.

Alt-mønter og CBDC’er kommer. En anden megatrend, der i det mindste midlertidigt blev skubbet ud af overskrifterne er den fortsatte stigning og spredning af stablecoins og centralbankens digitale valutaer. Alene i 2020 har der været snesevis af høringer, whitepapers og samtaler omkring potentialet i forskellige aktiver-støttede mønter af flere logiske grunde. Reduceret prisvolatilitet, den implicitte eller eksplicitte backstop af det underliggende aktiv eller det udstedende statslige agentur og potentiel større brug som en faktisk valuta har alle styrket væksten i dette rum. Det faktum, at PayPal i det væsentlige har godkendt brugen af ​​kryptokurrency som en levedygtig onlineindkøbsmekanisme, vil kun fremskynde disse tendenser på mellemlang og lang sigt.

Regnskab kan indhente. Regnskabsregler og regler skaber muligvis ikke overskrifter eller er det mest livlige samtaleemne i blockchain- og cryptoasset-rummet, men det er en integreret del af den vellykkede vækst i sektoren. Med store institutioner, herunder men ikke begrænset til meddelelser og handlinger hos PayPal, der går ind i retningslinjerne for plads, regnskab og rapportering